Werkwijze

Alle producten van Interieurwerken Gerrit Selos worden in ons atelier exact op maat gemaakt. Wij kopen nooit standaardmaten die we lichtjes aanpassen. Wij creëren uw meubelen vanaf nul. Daarvoor doen we een beroep op hoogkwalitatieve materialen. Op die manier leveren we de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.


Materialen van de beste kwaliteit

Interieurwerken Gerrit Selos is een meubelmakerij die al uw meubelen op maat creëert en levert. In ons atelier gaan we aan de slag met kwalitatieve materialen die perfect in uw woning passen. Wij staan u met veel plezier bij met professioneel advies omtrent uw materiaalkeuze: verschillende houtproducten, formica, melamine, MDF, lakwerk,... Daarbij houden we rekening met uw budget en met de mogelijkheden tot isolatie.

Wie is Gerrit Selos?

Ervaring in de sector

Gerrit Selos kreeg de microbe van zijn vader mee en leerde van hem de stiel vanuit een passie voor het echte vakmanschap. Zorg voor afwerking, persoonlijk advies en de ijzersterke wil om van elk project een succes te maken zijn in de familie geen holle woorden.

Een volgende logische stap was de verhuis in 2012 naar een nieuw atelier in Lierde. Meteen werd ook het hele machinepark vernieuwd zodat we onze klanten telkens het beste kunnen aanbieden. Net zoals al onze basismaterialen trouwens. Wij kiezen steeds voor kwalitatieve grondstoffen van waaruit we vertrekken voor elke realisatie. Geen half maatwerk dus!

Vanuit Lierde leveren we in de ruime regio van Beernem, Brakel, Brussel, Eeklo, Maldegem, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Zottegem. Dichtbij u dus!